bangtao-beach

Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach

Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach ligger vid södra delen av Bangtao Beach på Phuket I södra Thailand. Resorten är en av öns populäraste familjehotell och är välplanerad och genomtänkt för att hela familjen ska få en trivsam semester. Resorten har ett stort utbud av aktiviteter för barnen som bland annat lekrum, gratis barnklubb stora utomhuspooler med vattenrutschkana. Samtidigt har man nära till stranden och den lilla byn i Bangtao med småbutiker och restauranger som är väl värt ett besök efter en dag vid poolen. Andra trevliga aktiviteter som finns på resorten är pingis, gym, massage spa och badtunna.

Resorten erbjuder boende i rymliga rum med kokvrå, mikrovågsugn samt kaffe/tekokare och en minibar. Varje rum har även tillgång till en balkong eller terrass med utsikt över poolområdet.

Området kring hotellet är lugnt och ovanför stranden finns en mindre gata kantat med små butiker som säljer badkläder, solglasögon och billiga shorts och t-shirts. Här finns även en del restauranger och barer för den som vill ha lite variation från hotellets restaurang.

Samtidigt finns det möjlighet att ta en tuk tuk till andra stränder på ön för ökat utbud av shopping och restauranger. Sunwing Resort vid Bangtao passara perfekt för dig som vill ha en lugn och avslappnad semester med ett stort utbud av aktiviteter för både barn och vuxna vid resorten.

boka-hotell

Taggar:
Previous Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *