Lebua at State Tower

Lebua at State Tower ligger vid floden Chao Phraya i centrala Bangkok och är ett av stadens mest välkända lyxhotell och hotellet har bland annat varit med i filmen Baksmällan 3. Lebua at State Tower erbjuder boende i lyxiga rum med en tillhörande balkong med utsikt över Bangkok och passar utmärkt för den som vill fira något eller unna sig något extra under semestern i Thailand. Hotellets centrala läge gör att man kan man ta sig till både tempelområdet och shoppingområdet Siam på ett smidigt sätt.

Hotellet har det mesta man behöver för en lyckad semester i storstaden, med 5 restauranger och 3 barer behöver man sällan gå hungrig och här finns mat från världens alla hörn. Samtidigt har Lebua at State en av Bangkoks populäraste roof top-bar, Sky Bar. Här kan man njuta av en god drink och få en fantastisk utsikt över staden. Förutom god mat och dryck finns bland annat bastu, utomhuspool, gym, spa och massage.

Hotellets rum är lyxigt inredda med två enkelsängar alternativt en dubbelsäng. Varje rum har även tillgång till wi-fi Pentry med kylskåp, mikrovågsugn, köksredskap och te-/kaffebryggare. Rummen är rymliga och sträcker sig från 66 kvm till 226 kvm.

boka-hotell

Etiketter:
Previous Post Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *